Értékeljük a hűségedet!

Hűségprogramunkkal a visszatérő vásárlók hűségét szeretnénk megköszönni, illetve arra ösztönözni őket, hogy újból meglátogassanak minket. Aki regisztrál nálunk, és legalább egyszer vásárol webáruházunkban, már élvezheti is a program által nyújtott kedvezményeket. Fontos tudni, hogy a hűségprogramunk kizárólag a regisztrált ügyfelek számára érhető el, és az online felületen lebonyolított tranzakcóknál automatikusan jóváíródik. A hűségpontoknak nincs lejárati idejük, bármeddig gyűjtheted őket. Összegyűjtött pontjaidat csak a webáruházba való bejelentkezés után ellenőrizheted le.

A pontok számítása roppant egyszerű: Minden elköltött 100 forint után 5 hűségpontot írunk jóvá Neked automatikusan, és minden hűségpont 1 forintot ér a beváltásnál.

Webáruházunban regisztrálni itt tudsz.

Hűségpont szerzése


Hűségpontokat többféleképpen is szerezhetsz;
  • - Ha regisztrálsz webáruházunkban, azonnal 100 hűségponttal gazdagodsz, amit azonnal le is vásárolhatsz.
  • - Online vásárlásnál minden elköltött 100 forint után 5 hűségpont jár, amit a rendelés teljesítésével írunk jóvá. A szerezető hűségpontokat a kosárnál láthatod.
  • - Bizonyos akciók keretében egyes termékek után extra pontokat gyűjthetsz.
  • - A pontokkal vásárolt termékek után nem jár újabb hűségpont.

Hűségpont beváltása (1 pont = 1 Ft)


A pontojaidat beválthatod bármely termék vagy termékek online megvásárlása esetén. Egy pont egy forintnak felel meg, vagyis ahány pontot beváltasz, annyi forinttal csökkented a vásárlásod végösszegét. Az összegyűjtött hűségpontokat későbbi vásárlásaidnál igény szerint egyszerre vagy részben használhatod fel, és így - az összegyűjtött pontoktól függően - akár a teljes vételárat is ebből fedezheted. A pontjaidat a megrendelés véglegesítése előtt, a "Tovább a pénztárhoz" gomb megnyomása előtt válthatod be.